Een vakkundige hovenierin Alkmaar

Zoekt u een ervaren hovenier in Alkmaar voor tuinaanleg of tuinonderhoud? Dan bent u hiervoor bij ons op de juiste plek. Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen in de omgeving van Alkmaar is al meer dan dertig jaar dé specialist in de regio op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. In al deze jaren hebben wij al meer dan honderden klanten voorzien van een prachtige tuin.

Hoveniers met passie voor hun werk in Alkmaar

Als gerenommeerd hoveniersbedrijf en groenbedrijf bij Alkmaar werken wij enkel met ervaren hoveniers die hart hebben voor hun werk. Zij hebben gevoel voor de natuur en hebben een ruime kennis over diverse planten, bloemen en andere flora.

Hoveniersbedrijf Alkmaar

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Wanneer een van onze hoveniers een nieuwe tuin voor u ontwerpt, dan luistert hij eerst goed naar uw wensen. Afhankelijk van uw voorkeuren en de ligging van uw tuin gaat hij aan de slag met het tuinontwerp. Vervolgens legt de hovenier het ontwerp en de offerte aan u voor. Als u hiermee akkoord gaat, legt hij een tuin voor u aan die perfect bij de stijl van uw woning past en aan uw smaak voldoet. U kunt hier dan ook zorgeloos van genieten.

Een perfect ingerichte tuin voor u in Alkmaar

Wanneer u onze hovenier in Alkmaar inschakelt voor tuinbeplanting, dan kijken wij eerst goed naar de ligging van uw tuin. De inrichting van uw tuin is afhankelijk van de zon. Als er veel zon in uw tuin aanwezig is, beplanten wij op een andere manier dan wanneer er weinig zon in uw tuin schijnt. Ook de plek waar u het terras wilt, heeft invloed op de tuinbeplanting. Gelukkig werken wij enkel met deskundige en ervaren hoveniers die precies weten hoe zij uw tuin op de juiste manier moeten inrichtingen.

Wilt u ons hoveniersbedrijf inschakelen? Maak nu een afspraak!

Wilt u ons hoveniersbedrijf in de buurt Alkmaar inschakelen voor een tuinaanleg? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0229-571629 en het e-mail adres hoveniers@floridus.nl. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd vlakbij Alkmaar. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en vinden het dan ook belangrijk om u een goede service te bieden. Als onze hovenier een nieuwe tuin voor u gaat ontwerpen, dan zorgt hij er dus voor dat deze geheel aan uw smaak voldoet. Dit doen wij op een zorgvuldige en uitgebalanceerde manier. Zo legt ons hoveniersbedrijf niet alleen tuinen in Alkmaar aan, maar kunnen wij deze als hovenier ook onderhouden.