Houd uw tuin in topconditie met tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen, kunt u ook grondig en frequent tuinonderhoud uitbesteden aan de vakmensen van hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen. Wij zijn al meer dan 40 jaar ervaren in het onderhouden van allerhande tuinen. Lees verder als u meer informatie wenst of schakel ons direct in door te bellen naar telefoonnummer 0229-571629. Wij horen graag welk tuinonderhoud wij mogen verzorgen.

Tuinbeplanting en tuinonderhoud

Tuinonderhoud uitbesteden aan een vakman

Tuinonderhoud lijkt misschien niet ingewikkeld, maar het is belangrijk dat u weet wat u doet. Zodra het onderhoud op een verkeerde manier wordt uitgevoerd, kan het leiden tot vervelende situaties en blijvende schade. Vandaar dat wij te allen tijde adviseren om de tuinbeplanting en het onderhoud te laten uitvoeren door onze vakkundige hovenier. Als u uw tuin regelmatig door hem laat onderhouden, komt dat de groei en bloei van uw beplanting ten goede. Bovendien zorgt u er zo voor dat de voor- en/of achtertuin er het gehele jaar stralend bij ligt.

Veel zorg en aandacht

Met veel zorg en aandacht voeren wij het tuinonderhoud uit. Zowel bij bedrijven en particulieren verrichten wij verschillende onderhoudswerkzaamheden en verzorgen wij de beplanting volgens uw wensen. Een groot voordeel is dat al onze hoveniers elk soort onderhoud kunnen uitvoeren. Grondwerk, beplanting, onkruid wieden, bemesten, snoeien en beregenen, het valt voor ons allemaal onder de onderhoudswerkzaamheden voor een tuin. Als u benieuwd bent naar de kosten en mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

Elke tuin verdient optimaal onderhoud

Elke tuin leeft, is voortdurend in beweging en vraagt daarom regelmatig om aandacht. Ontbreekt het u aan tijd, kennis en kunde? Besteed de klus dan uit aan onze hovenier. Wij gebruiken voor onze onderhoudswerkzaamheden de meest moderne machines en milieuvriendelijke materialen. Hierdoor kunnen wij tuinen efficiënt, duurzaam en vakkundig onderhouden. Wilt u ons inschakelen voor eenmalig tuinonderhoud of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in periodieke contracten? Neem contact met ons op.

Behoefte aan grondig tuinonderhoud?

Maak een afspraak met hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen als u uw tuin grondig tuinonderhoud gunt. Bel naar telefoonnummer 0229-571629, mail naar hoveniers@floridus.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Onze vakkundige en ervaren hovenier voorziet uw tuin graag van professioneel en duurzaam tuinonderhoud.