Schakel onze hovenier in voor tuinaanleg

Schakel Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen in als u op zoek bent naar een hovenier die ervaren is in tuinaanleg. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het aanleggen van tuinen. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees verder of schakel ons direct in door te bellen naar telefoonnummer 0229-571629. Wij vertalen graag uw wensen voor een nieuwe tuin in een volledige tuinaanleg.

Tuinaanleg begint bij een tuinontwerp

Vanuit een goed doordacht tuinontwerp kunnen wij de volledige tuinaanleg bij u verzorgen. Onze hovenier beheerst alle vaardigheden om allerlei type tuinen op een zorgvuldige manier aan te leggen. Weet u al wat u wilt? Een klassieke, moderne of juist landelijke tuin? Wat dacht u van een voor- of achtertuin met bijvoorbeeld Oosterse of mediterrane invloeden? Het aanleggen van tuinen is een vak apart en dient te worden gedaan door een professionele hovenier. Wij kunnen u garanderen dat u vele jaren plezier van uw tuin zult hebben als wij de aanleg ervan verzorgen.

Ga voor een tuin van hoge kwaliteit

Met oog voor detail en het gebruik van moderne machines en materialen kunnen wij een duurzame tuin voor u aanleggen. Hierbij houden wij rekening met de onderhoudsvriendelijkheid, maar ook met de veiligheid en het gebruik van duurzame materialen. De tuinaanleg wordt bovendien op een vakkundige en efficiënte wijze uitgevoerd, zodat u snel en zonder al te veel overlast van uw tuin kunt genieten. Wilt u kunnen blijven genieten van een stralende tuin in topconditie? Vraag ons dan meteen naar de mogelijkheden in tuinonderhoud.

Zo onderhoudt u uw nieuwe tuin optimaal

Een tuin is onderhevig aan vele invloeden van buitenaf. Daarnaast is het een levend geheel, waardoor hij altijd in beweging is. Frequent onderhoud is dus geen overbodige luxe. Bij de oplevering, krijgt u van ons meer informatie en advies over de wijze waarop u de tuin het beste kunt onderhouden. Mocht u het onderhoud liever willen uitbesteden aan een professionele hovenier, dan zijn wij u ook hierbij graag van dienst. Vraag ons gerust om meer informatie, advies en mogelijkheden.

Maak een afspraak voor de tuinaanleg

Heeft u al een ontwerp klaarliggen voor uw tuinaanleg? Of wilt u eerst met ons uw wensen bespreken? U schakelt hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen in door te bellen naar telefoonnummer 0229-571629, door een mail te sturen naar hoveniers@floridus.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Onze vakkundige en ervaren hovenier realiseert graag de volledige tuinaanleg.