Voor een uniek en onderscheidend tuinontwerp

Heeft u behoefte aan een bijzonder tuinontwerp? Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het realiseren van tuinontwerpen. Wij luisteren graag aandachtig naar uw wensen en ideeën en toveren deze om in een haalbaar en betaalbaar plan. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees verder of bel direct naar telefoonnummer 0229-571629. Wij vertalen graag uw wensen voor uw nieuwe tuin in een uniek en onderscheidend tuinontwerp.

Een goed doordacht tuinontwerp op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goed doordacht tuinontwerp op maat. Wij zijn in staat om ons volledig in te leven in uw wensen. Hierdoor kunnen wij precies ontwerpen wat u voor ogen heeft. Of het nu gaat om een landelijk, modern of klassiek ontwerp, wij realiseren exact wat u wenst. Ook tuinen met invloeden van andere culturen, zoals een strakke Oosterse tuin of een kleurrijke mediterrane tuin, kunnen wij voor u ontwerpen. Voor het ontwerpen gebruiken wij moderne tekenprogramma’s. Hierdoor ontvangt u een duidelijke impressie van hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien.

Tuinontwep

De basis voor een duurzaam eindresultaat

Doordat wij veel gevoel voor ruimte hebben, zijn wij in staat om uw droomtuin nauwkeurig te ontwerpen. Dit is vervolgens de basis voor een duurzaam eindresultaat waar u vele jaren plezier van zult hebben. Met veel passie en enthousiasme ontwerpen wij de tuin waar u zich straks helemaal in thuis voelt. U hoeft vervolgens niet op zoek naar een andere partij om uw droomtuin door aan te laten leggen. Onze hoveniers zijn zeer ervaren in het vakkundig, snel en duurzaam aanleggen van tuinen. Neem contact op voor meer informatie over het maken van een schets of ontwerp voor uw tuin.

Kennis, creativiteit, sfeer en ruimtelijk inzicht

Wij zien het ontwerpen van tuinen als een proces waar kennis, creativiteit, sfeer en ruimtelijk inzicht samenkomt. Doordat deze elementen bij ons als hovenier optimaal aanwezig zijn, bent u verzekerd van het gewenste resultaat. Wij zijn in staat om op subtiele wijze een ruimtelijk gevoel te creëren in kleine tuinen en een intiem gevoel in grote tuinen. Neem voor meer informatie over het laten maken van een tuinontwerp contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Interesse in een uniek tuinontwerp?

Wij horen graag welke ideeën en wensen u heeft voor het tuinontwerp van uw nieuwe tuin. Neem contact op met hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen door te bellen naar telefoonnummer 0229-571629, door te mailen naar hoveniers@floridus.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Onze vakkundige en ervaren hovenier realiseert graag een uniek tuinontwerp voor u.