Waar heeft u een hovenier voor nodig in Andijk?

Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen is in Andijk in te zetten voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast kunt u onze vakkundige en ervaren hovenier een uniek tuinontwerp laten realiseren. Wist u dat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen? Schakel ons in door te bellen naar telefoonnummer 0229-571629. Wat mogen wij voor uw tuin in Andijk betekenen?

Hoveniersbedrijf Andijk

Tuinaanleg in Andijk verzorgen wij van A tot Z

Heeft u behoefte aan een compleet nieuwe tuin in Andijk? Schakel dan ons hoveniersbedrijf in om een volledige tuinaanleg te realiseren. Onze hovenier gebruikt enkel het ontwerp, zijn oog voor detail, onze moderne machines en milieuvriendelijke materialen om precies die tuinaanleg te realiseren waar u al tijden van droomt. Onze werkwijze is vakkundig en efficiënt. Onze resultaten zijn stralend en duurzaam. Vindt u ook dat het tijd is voor die langverwachte tuinaanleg? Laat ons deze tuinaanleg dan verzorgen. Met respect voor de natuur én uiteraard voor uw wensen.

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Besteed het tuinonderhoud uit aan ons

Ontbreekt het u zelf aan tijd, kennis en/of kunde om voldoende tuinonderhoud aan uw tuin te bieden? Besteed dit dan uit aan onze vakkundige hovenier. Door uw tuin in Andijk frequent te laten onderhouden, houdt u deze het gehele jaar door in topconditie. Een groot voordeel is dat de vakmensen van ons hoveniersbedrijf elk soort tuinonderhoud kunnen uitvoeren. Grondwerk, beplanting, onkruid wieden, bemesten, snoeien, beregenen. Voor ons valt dat allemaal onder tuinonderhoud. Met welk tuinonderhoud mogen wij uw tuin weer stralend maken?

Van uw wensen naar een uniek tuinontwerp

Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek en onderscheidend tuinontwerp. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Deze toveren wij vervolgens om tot een volledig uitgewerkt tuinontwerp. Alles is bij ons mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een landelijke, moderne of klassieke, of juist een Oosterse of mediterrane tuin in Andijk? Naar aanleiding van uw wensen maken wij een overzichtelijke tekening van het tuinontwerp voor u op. Dit geeft u direct een goede impressie van uw nieuwe tuin. Schakel onze hovenier in voor de realisatie van uw tuinontwerp.

Maak een afspraak met ons hoveniersbedrijf in Andijk

Waar wilt u onze hovenier voor inschakelen in Andijk? Een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Bel naar hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen via telefoonnummer 0229-571629, stuur een mail naar hoveniers@floridus.nl of vul ons online contactformulier in. Onze vakkundige en ervaren hovenier realiseert graag een uniek tuinontwerp, een volledige tuinaanleg of grondig tuinonderhoud in Andijk.