Een ervaren hoveniersbedrijf in Enkhuizen

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Enkhuizen? Maak dan snel eens een afspraak met hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen. Als professioneel hoveniersbedrijf in de regio Enkhuizen werken wij enkel met ervaren hoveniers die over de juiste kennis beschikken. Zij hebben hart voor hun werk en luisteren goed naar de klant. Onze hoveniers kunnen dan ook een prachtige tuin voor u aanleggen, die helemaal aan uw wensen voldoet.

Al ruim dertig jaar dé tuinspecialist

Hoveniersbedrijf en tuinbedrijf Floridus Tuin & Groen in de regio Enkhuizen is al ruim dertig jaar dé tuinspecialist. Wij hebben al voor tientallen klanten naar volle tevredenheid tuinen aangelegd. Klanten kunnen ons altijd inschakelen voor een tuinontwerp op maat. Als veelzijdig bedrijf voeren wij werkzaamheden uit voor verschillende klanten, zoals diverse soorten bedrijven, particulieren en aannemersbedrijven.

Een ruime ervaring met groen

Als het op tuinaanleg, tuinontwerp en tuinbeplanting aankomt, hebben wij een ruime ervaring op tal van gebieden.

Wij voeren dan ook diverse soorten activiteiten uit. U kunt ons onder meer inzetten voor:

  • Tuinonderhoud
  • Tuinbeplanting
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinadvies
  • Het onderhouden van uw bestrating
  • Het onderhouden van de beplanting
  • Het onderhouden van uw grasveld

Hoveniersbedrijf Enkhuizen

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Wij leggen een prachtige tuin voor u aan

Wanneer u een afspraak maakt met ons bedrijf, dan komt er een hovenier bij u langs om uw tuin te beoordelen. Aan de hand van deze beoordeling stelt hij een tuinontwerp op. Hierbij kijkt hij onder meer naar de plek waar u het terras wilt hebben en de hoeveelheid zon die per dag in uw tuin aanwezig is. Vervolgens stelt hij een offerte op. Hierna kunnen wij aan de slag en leggen een prachtige tuin voor u aan.

Afspraak maken met ons hovenierbedrijf Enkhuizen? Bel of ons!

Wilt u een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf in de buurt van Enkhuizen? Bel of mail ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0229-571629 en het e-mail adres hoveniers@floridus.nl. Als servicegericht bedrijf hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf in de buurt van Enkhuizen staat dan ook graag voor u klaar. Wanneer u een goede, professionele hoveniersbedrijf in Enkhuizen zoekt, dan komen wij bij u langs voor advies op maat.