Uw hovenier in Heerhugowaard voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Heerhugowaard? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen aan het juiste adres. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. Dit doen wij met veel gevoel voor de natuur en respect voor onze klanten. Wilt u meer weten of ons werk als hovenier in Heerhugowaard? Maak dan snel een afspraak met ons.

Een goede naam in de regio

De afgelopen jaren heeft ons hoveniersbedrijf in de omgeving van Heerhugowaard een goede naam opgebouwd. Wij hebben al voor diverse klanten naar alle tevredenheid een tuin aangelegd. Klanten komen regelmatig bij ons terug voor een nieuw tuinontwerp of tuinonderhoud.

Hovenier Heerhugowaard voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

De tuin van uw dromen

Wanneer u ons hoveniersbedrijf en tuinbedrijf inzet voor tuinbeplanting, dan komen wij eerst bij u in Heerhugowaard langs om uw wensen door te nemen. We analyseren uw tuin en leggen u een tuinontwerp voor. Wanneer u hiermee akkoord gaat, dan gaan onze hoveniers snel voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te creëren. Wij zorgen ervoor dat de tuin helemaal aan uw wensen voldoet en dat deze op een uitgebalanceerde manier wordt ontworpen en uitgevoerd. Wij hebben oog voor de natuur en voor uw wensen. Zo leggen wij tuinen aan en zo onderhouden wij deze.

Wij leveren tal van groendiensten

Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen verleent zijn diensten aan drie soorten klanten. Dit zijn particulieren, bedrijven en aannemersbedrijven. Wat betreft de groenaanleg hebben wij dan ook een ruime ervaring op veel gebieden. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinbeplanting

Kortom; wij bieden vele groendiensten voor uw tuin aan. Wanneer u op zoek bent naar een goede hovenier, kunt u altijd bij ons terecht.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Heerhugowaard? Bel ons nu!

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Heerhugowaard? Bel of mail ons dan snel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0229-571629 of stuur een mail naar hoveniers@floridus.nl. U vindt ons aan Het Woud 10 in Nibbixwoud. Wij zijn een servicegericht bedrijf dat graag voor u klaarstaat voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bent u op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard? Maak dan snel een afspraak en wij komen snel bij u langs om u van een prachtige tuin te voorzien.