Vind hier een hoveniersbedrijf in Hoorn

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Hoorn, omdat u een hovenier nodig heeft? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen nabij Hoorn. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf in de regio dat uitsluitend werkt met ervaren hoveniers die hart hebben voor hun werk. Zij hebben respect voor de natuur en voor u als klant. Een hovenier van ons bedrijf kan u dan ook voorzien van een perfect aangelegde tuin.

Hoveniersbedrijf en hovenier Hoorn

Ervaren op diverse gebieden

Wat betreft tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg in Hoorn en omstreken hebben wij een ruime ervaring op diverse gebieden. Onze activiteiten zijn dan ook heel divers. Zo kunt u ons onder meer inzetten voor:

  • Een advies op het gebied van uw tuin, de beplanting, het gazon ende waterhuishouding
  • Tuinbeplanting
  • Het aanleggen van een tuin
  • Het aanleggen van een beschoeiing en oeverbescherming
  • Het aanleggen van een bestrating
  • Het aanleggen van diverse tuinonderdelen
  • Het onderhouden van uw bestrating
  • Het onderhouden van uw tuin
  • Het onderhouden van uw beplanting
  • Het onderhouden van uw grasveld

Het moge duidelijk zijn; wij leveren u tal van diensten. Verder voeren wij ook specialistische werkzaamheden uit. Wanneer wij een dienst niet voor u kunnen uitvoeren, dan vinden wij hier altijd wel een oplossing voor. Zo kunnen wij toch in uw wensen voorzien.

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Dé specialist op het gebied van tuinen

Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen bij Hoorn is al meer dan dertig jaar dé specialist op het gebied van tuinen. De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen klanten een prachtige tuin aangelegd. U kunt ons inschakelen voor een tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud. Wij werken onder meer voor particulieren, aannemers en bedrijven.

Ons hoveniersbedrijf inschakelen? Maak nu een afspraak met uw hovenier in Hoorn!

Wilt u ons hoveniersbedrijf inschakelen voor tuinbeplanting, tuinonderhoud, tuinontwerp of een tuinaanleg in Hoorn? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Wij komen dan snel bij u langs om u van advies op maat te voorzien. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0229-571629 en via hoveniers@floridus.nl. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Nibbixwoud, vlakbij Hoorn. Wij zorgen ervoor dat wij u van een prachtige tuin voorzien waarin u zorgeloos kunt genieten. Als gerenommeerd bedrijf staat bij ons kwaliteit, service en duurzaamheid hoog in het vaandel. Ervaar het zelf en maak snel een afspraak met ons hoveniersbedrijf Hoorn.