Neem snel contact op met uw hoveniersbedrijf

Floridus Tuin & Groen is een hoveniersbedrijf in de buurt van Medemblik. Wij zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinbeplanting. Samen met u ontwerpen wij uw tuin en zorgen we dat u een prachtig aangelegde tuin krijgt.

Een tuin die helemaal bij u past

Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen nabij Medemblik heeft meer dan dertig jaar ervaring. In deze jaren hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio. Klanten komen steeds weer bij ons terug en ons klantenbestand groeit nog steeds. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Wij staan bekend om onze goede service en klantvriendelijkheid. Wanneer u ons inzet voor een klus, dan luisteren wij naar uw wensen en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand hiervan legt onze hovenier een prachtige tuin voor u aan die aan uw wensen voldoet.

Hoveniersbedrijf Medemblik

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Een veelzijdig bedrijf dat breed inzetbaar is

Wij zijn een veelzijdig hoveniersbedrijf en tuinbedrijf in de omgeving van Medemblik dat diverse diensten levert. Zo bieden wij onder meer de volgende activiteiten:

  • Het opstellen van een tuinontwerp
  • Het opstellen van beplantingsplannen
  • Het aanleggen van tuinen
  • Het uitbrengen van adviezen op het gebied van tuinen, beplantingen, gazons, enz.
  • Het aanleggen van beschoeiingen en oeverbeschermingen
  • Het aanleggen van bestratingen
  • Het onderhouden van tuinen
  • Het onderhouden van grasvelden
  • Het onderhouden van bestratingen

Ons hoveniersbedrijf en tuinbedrijf bij Medemblik is dus breed inzetbaar.

Afspraak maken met ons hoveniersbedrijf? Bel ons nu!

Wilt u ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf vlakbij Medemblik inzetten voor een tuinontwerp, tuinbeplanting, tuinaanleg of tuinonderhoud? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie. Wij komen dan snel bij u langs. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0229-571629 of mail naar hoveniers@floridus.nl. Wij vinden het belangrijk om onze klanten van een goede service te voorzien. Als wij een tuin voor u aanleggen doen wij dit dan ook zeer snel en efficiënt. Ervaar snel zelf onze goede service en maak een afspraak met ons hoveniersbedrijf nabij Medemblik.