Een klantgericht hoveniersbedrijf in Middenmeer

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Middenmeer dat is gespecialiseerd in tuinonderhoud of tuinbeplanting? Maak dan een afspraak met Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen. Al meer dan dertig jaar lang zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinbeplanting en tuinonderhoud. Dit doen wij met veel gevoel voor de natuur en voor de klant in Middenmeer. Wij zorgen ervoor dat uw tuin helemaal naar uw smaak en wensen wordt ontworpen, aangelegd en onderhouden.

Tientallen klanten geholpen

Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen in Middenmeer heeft de afgelopen jaren tuinen ontworpen en aangelegd voor vele klanten. Wij hebben een goede naam opgebouwd in de regio en klanten keren steeds weer bij ons terug voor tuinonderhoud of een tuinontwerp.

Ervaren hoveniers die professioneel te werk gaan

Als servicegericht hoveniersbedrijf en groenbedrijf nabij Middenmeer werken wij enkel met ervaren hoveniers die hart hebben voor hun werk. Wanneer u een hovenier van ons bedrijf inschakelt, dan luistert deze eerst goed naar uw wensen. Ook kijkt hij goed naar de inrichting van uw tuin en de aanwezigheid van de zon. Afhankelijk hiervan stelt de hovenier een tuinontwerp en een offerte op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij creëren dan een droomtuin waar u zorgeloos van kunt genieten.

Hoveniersbedrijf Middenmeer

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Een veelzijdig bedrijf dat tal van activiteiten uitvoert

Wij zijn een veelzijdig hoveniersbedrijf met een ruime ervaring op tal van gebieden. Zo voeren wij diverse activiteiten uit, zoals:

  • Tuinen ontwerpen
  • Beplantingsplannen opstellen
  • Tuinen aanleggen
  • Adviezen uitbrengen op het gebied van tuinen, beplanting, gazons, enz.
  • Beschoeiingen en oeverbeschermingen aanleggen
  • Bestratingen aanleggen
  • Beplantingen onderhouden
  • Tuinen onderhouden
  • Grasvelden onderhouden
  • Bestratingen onderhouden

Ons hoveniersbedrijf Middenmeer inzetten? Bel of mail ons nu!

Wilt u ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf inhuren voor tuinaanleg of tuinonderhoud in Middenmeer? Maak dan nu een afspraak met ons. U kunt dit doen door te bellen naar 0229-571629 of stuur een mail naar hoveniers@floridus.nl. Wij hechten veel waarde aan het bieden van een goede service. Wanneer wij een tuin voor u aanleggen, dan zorgen wij er ook voor dat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Wij leggen deze aan op een zorgvuldige en uitgebalanceerde wijze. Op deze manier legt ons hoveniersbedrijf tuinen aan en onderhoudt deze.