Een betrouwbaar hoveniersbedrijf in Noord-Holland?

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Noord-Holland, omdat u een goede en professionele hovenier wilt inschakelen? Maak dan eens een afspraak met hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen in Noord-Holland. Wij zijn een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat samenwerkt met diverse ervaren hoveniers. Zij kunnen een tuin voor u aanleggen die helemaal aan uw wensen voldoet.

Diverse soorten klanten

Hoveniersbedrijf Noord-Holland

Floridus Tuin & Groen werkt samen met diverse soorten klanten. Dit zijn onder meer particulieren, bedrijven en aannemers. Wij hebben dan ook een ruime ervaring op verschillende gebieden. Zo kunt u ons onder andere inzetten voor:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinbeplanting
  • Het tuinonderhoud

Als u dus op zoek bent naar een goede, professionele en zeer veelzijdige hovenier, kunt u dus uitstekend bij ons terecht.

Al meer dan dertig jaar dé specialist

Ons hoveniersbedrijf in Noord-Holland is al meer dan dertig jaar dé specialist op het gebied van tuinaanleg, tuinbeplanting en tuinonderhoud. De afgelopen jaren hebben wij al voor tal van klanten allerlei verschillende tuinen aangelegd.

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Een tuin die aan uw smaak voldoet

Wanneer u ons hoveniersbedrijf in Noord-Holland inzet voor een tuinontwerp of het verzorgen van de tuinbeplanting, dan komen wij bij u langs om uw wensen door te nemen. Tijdens het opstellen van het ontwerp kijken wij naar de inrichting van uw tuin. Zo gaan wij na hoe vaak en op welk moment van de dag de zon op uw tuin is gericht. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw droomtuin aan te leggen. Wij zorgen ervoor dat deze tuin helemaal naar uw smaak is en bij uw woning past.

Afspraak maken met ons hoveniersbedrijf in Noord-Holland? Bel nu!

Wilt u ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf in Noord-Holland inschakelen? Maak dan nu een afspraak met ons voor meer informatie en een uitgebreid advies. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0229-571629 en via hoveniers@floridus.nl. Wij zijn gevestigd aan Het Woud 10 in Nibbixwoud. Wij ontwerpen en onderhouden uw tuin dan ook op een optimale wijze. Floridus Tuin & Groen is een hoveniersbedrijf in Noord-Holland dat oog heeft voor uw wensen en voor de natuur.