Een betrouwbare hovenier in Purmerend

Floridus Tuin & Groen is een zeer ervaren hoveniersbedrijf in de buurt van Purmerend als het gaat om tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wij zijn als hovenier dé specialist op het gebied van tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Dit doen wij al meer dan dertig jaar met heel veel plezier. Meer weten over de werkzaamheden van ons als hovenier? Kijk dan snel eens verder op deze website. Hier treft u onder meer een overzicht met foto’s van de projecten die ons hoveniersbedrijf en tuinbedrijf in de omgeving van Purmerend heeft uitgevoerd.

Een tuin die aan uw smaak voldoet

Ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf nabij Purmerend heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de regio. Klanten keren steeds weer bij ons terug. Dit is natuurlijk niet voor niets. Wij staan namelijk bekend om onze klantvriendelijke werkwijze en goede service. Zo luisteren wij altijd goed naar de eisen van de klant. Vervolgens creëren wij een tuin die helemaal aan de wensen voldoet.

Hoveniersbedrijf Purmerend - Hovenier Purmerend

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Uitsluitend deskundige hoveniers

Wij werken uitsluitend samen met deskundige hoveniers. Wanneer u een afspraak maakt met een hovenier van ons bedrijf, dan komt deze eerst bij u langs om uw tuin goed te bekijken. Aan de hand van de ligging van de tuin en uw voorkeuren stelt hij een tuinontwerp op. Als u hiermee akkoord gaat, dan gaan wij voor u aan de slag om de tuin aan te leggen. U kunt dan binnen zeer korte tijd van uw droomtuin genieten.

Een veelzijdig hoveniersbedrijf

Als veelzijdig hoveniersbedrijf in de buurt van Purmerend bieden wij u verschillende diensten aan. Zo kunt u onze hovenier onder meer inschakelen voor:

  • Een tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinbeplanting
  • Tuinonderhoud

Afspraak maken met ons hoveniersbedrijf? Mail ons nu!

Wilt u een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf en tuinbedrijf in de buurt van Purmerend voor een tuinontwerp? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij zijn bereikbaar via het e-mail adres hoveniers@floridus.nl of bel naar 0229-571629. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en zorgen er dan ook voor dat wij een tuin voor u aanleggen die helemaal aan uw eisen voldoet. Hierbij gaan wij als hovenier in Purmerend zeer efficiënt te werk. Floridus Tuin & Groen is dan ook een hoveniersbedrijf in de omgeving van Purmerend dat een perfect aangelegde tuin voor u creëert.