Uw ervaren hovenier in Schagen

Zoekt u een ervaren hovenier in Schagen? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen bij helemaal op de juiste plek. Wij richten ons al meer dan dertig jaar op tuinaanleg en tuinonderhoud. Dit doen wij met veel plezier in Schagen en omstreken. De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen klanten naar alle tevredenheid prachtige tuinen aangelegd. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder op deze website voor meer informatie over ons werk als hovenier in Schagen en omgeving. Hier treft u onder meer foto’s van onze projecten.

Snel genieten van een prachtig aangelegde tuin

Als servicegericht hoveniersbedrijf in de buurt van Schagen werken wij uitsluitend met deskundige hoveniers die over een ruime ervaring beschikken. Wanneer u ons inschakelt voor een tuinontwerp, dan komt er eerst een deskundige hovenier van ons bedrijf bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen door te nemen. Vervolgens stelt deze een tuinontwerp op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, dan gaat onze hovenier snel aan de slag met de tuinaanleg en tuinbeplanting. Binnen een korte tijd kunt u dan ook genieten van een prachtig aangelegde tuin.

Een ruime ervaring op tal van gebieden

Hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen bij Schagen biedt zijn diensten aan diverse soorten klanten aan. Dit zijn onder meer bedrijven, particulieren en aannemersbedrijven. Wij hebben dan ook een ruime ervaring op diverse gebieden. U kunt onder meer inzetten voor:

  • Het onderhouden van uw tuin
  • Het aanleggen van uw tuin
  • Het beplanten van uw tuin
  • Het ontwerpen van uw tuin

Wij bieden onze klanten dan ook tal van groendiensten voor de tuin aan. Verder voeren wij ook gespecialiseerde activiteiten uit.

Hovenier en hoveniersbedrijf Schagen

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Wilt u ons hoveniersbedrijf Schagen inschakelen? Bel ons nu!

Wilt u ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf inzetten voor tuinonderhoud of een tuinaanleg in Schagen? Bel of mail ons dan vandaag nog om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0229-571629 of stuur een e-mail naar hoveniers@floridus.nl. Aangezien wij als hovenier onze klanttevredenheid zeer belangrijk vinden, leggen wij een tuin voor u aan die geheel aan uw wensen voldoet. Dit doen wij op een zeer zorgvuldige en uitgebalanceerde wijze. Ons hoveniersbedrijf in de buurt van Schagen zorgt er dan ook voor dat wij u van een perfect aangelegde tuin voorzien.