Vind hier uw hoveniersbedrijf in Wognum

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Wognum voor een tuinontwerp? Maak dan een afspraak met hoveniersbedrijf Floridus Tuin & Groen nabij Wognum. Wij zijn al jarenlang dé specialist in de regio op het gebied van tuinaanleg, tuinbeplanting en tuinonderhoud. Wij verlenen onze diensten onder meer aan bedrijven, particulieren en aannemersbedrijven. Wat betreft de groenaanleg hebben wij een ruime ervaring op diverse gebieden. De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen klanten een prachtige tuin aangelegd.

Wij creëren de tuin van uw dromen

Ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf nabij Wognum heeft de afgelopen dertig jaar een goede naam opgebouwd. Deze naam hebben wij vooral te danken aan onze hoveniers. Wij werken uitsluitend met vaklieden die over voldoende ervaring beschikken. Ze hebben de nodige kennis over de verschillende soorten planten en bloemen. Daarnaast worden ook uw wensen in acht genomen. Wanneer u een afspraak maakt met een hovenier van ons bedrijf, dan komt deze eerst bij u langs om u tuin te beoordelen. Afhankelijk van deze beoordeling stelt de hovenier een advies op maat voor u op. In dit ontwerp worden ook uw wensen meegenomen. Wanneer u met het tuinontwerp en de offerte akkoord gaat, dan gaat hij snel voor u aan de slag om de tuin aan te leggen.

Hoveniersbedrijf Wognum

Tuinontwerp

Tuinontwep

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinbeplanting & onderhoud

Tuinaanleg Medemblik

Wij werken met echte professionals

Wanneer u ons hoveniersbedrijf en groenbedrijf inzet voor een tuinontwerp in Wognum, dan bekijkt onze hovenier eerst de ligging van uw tuin. Afhankelijk hiervan stelt hij een ontwerp op voor de tuinbeplanting en tuinaanleg. De door u gekozen plek voor een eventueel terras en de zon zijn bovendien van grote invloed op het plan. Wij werken alleen met echte professionals die precies weten hoe zij een tuin op een goede manier moeten inrichten.

Afspraak maken met ons hoveniersbedrijf Wognum? Bel ons vandaag nog!

Wilt u een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf in de buurt van Wognum? Doe dit dan vandaag nog! U kunt dit doen door te bellen naar 0229-571629 of een mail te sturen naar hoveniers@floridus.nl. Wij zijn een servicegericht en gerenommeerd bedrijf dat graag voor u klaar staat. Wanneer u een afspraak met ons maakt, dan komen wij snel bij u langs om een prachtige, aangelegde tuin voor u te creëren. Floridus tuin & Groen is een hoveniersbedrijf bij Wognum dat dan ook staat voor zorgeloos tuinieren.